ClinicSoftware.com är PCI DSS-kompatibelt
(Standard för datasäkerhet för betalkortsindustrin)

 
 
 
Överensstämmer med kraven: Ja
SAQ Status för efterlevnad: Överensstämmande
Rapporteringstyp: Online
PCI-nivå: 4
Profilerad:Ja
Datum för profileringen: 17 Maj 2020
   SAQ Typ : C-VT
  Uppladdning av AOC: Nej
Attest giltigt till och med: 22 maj 2021
 
 
 
 
 

ClinicSoftware.com tar din integritet och datasäkerhet på största allvar. PCI DSS-kompatibelt (Payment Card Industry Data Security Standard) och registrerat enligt dataskyddslagen.
All kommunikation med våra servrar är krypterad med SSL/TLS (garanti på 1 750 000 dollar) vilket innebär att du och teamet skyddar dina kunders data från att läcka! För ökad säkerhet erbjuder vi också möjligheten att använda tvåfaktorsautentisering!

Din företagsprofil avgör säkerhetsbedömningen Översikt. Syftet med att fylla i din företagsprofil är att se till att vi förstår de säkerhetsrisker som ditt företag kan utsättas för.

Syftet med denna bedömning är att se till att du är medveten om eventuella säkerhetsrisker i samband med hur du tar emot kortbetalningar i ditt företag.

Rådet styrs av Payment Card Industry Security Standards Council och inrättades av de stora kreditkortsleverantörerna i ett gemensamt försök att minska bedrägerier med kredit- och betalkort.

Syftet med den här bedömningen är att se till att ditt företag är säkert i enlighet med kraven i Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS).

 
 

Utformad för att spara tid, utformad för att ge dig mer pengar, utformad för dig. Fullständig kontroll i realtid. Det är dags att ta kontroll över ditt företag.

 

LÄS MER