Helt responsiv onlinebokning

Öppna din klinik för nya utnämningsmöjligheter 24/7/365 med den mest effektiva och responsiva onlinebokningsprogramvaran för kliniker på marknaden.

Som en fullt integrerad funktion kan du med tillägget Online Booking Software ta emot möten och förskottsbetalningar utan risk för överlappning eller dubbelbokning 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, 365 dagar om året.

Låt dina kunder skapa möten online, vilket ökar exponeringen och tillgängligheten av dina tjänster.Om kunderna bokar online kan din receptionspersonal frigöra mer tid och använda mer av marknadsföringsfunktionerna i vår programvara.

Automatiserad bokning innebär att bekräftade bokningar läggs in direkt i tidsbokningen, inte bara en bokningsförfrågan. Programvaran för onlinebokning har ett inbyggt smart system som hanterar personalen och ser till att den inte överallokeras.

De tjänster och den personal som erbjuds online är helt konfigurerbara av Clinic . Eventuellt kan programvaran för onlinebokning tilldela en kostnad för en tjänst eller ta emot en deposition.

Varje bokning bekräftas med ett e-postmeddelande och Online Booking Software har inbyggt stöd för SMS-meddelanden och gör det möjligt för kliniken att kontrollera detaljerna i meddelandet och leveransplanen.

Med hjälp av programvara för onlinebokning kan klinikens kunder se statusen för sina möten via sitt eget onlinekonto.

Helt mobilanpassad så att du kan ta emot möten när du är på språng.

 

GLÖM INTE ATT TÄNKA MOBILT.

När du överväger programvarulösningar är det viktigt att tänka på att det moderna teamet alltid är på, alltid uppkopplat och otroligt mobilt.

När du överväger ett nytt verktyg, inklusive ClinicSoftware.com, bör du se till att tekniken främjar denna förändring av produktiviteten och passar in i teamets befintliga arbetsflöde.

Verktyg för mobil programvara

När du tittar på programvaruverktyg kommer du att märka att ett fåtal har funktionella mobila komponenter.

Onlinebokning från mobilen, tillgång till dagbok från mobilen, tillgång till skift från mobilen.

Lösningar som ClinicSoftware.com byggdes PC & Mobile-First med teamets bättre intelligens i åtanke, en sann mobil CRM kan innebära skillnaden mellan en lösning som bara hjälper din verksamhet och en som revolutionerar den.

 

VARFÖR ClinicSoftware.com?


 
 

Koppla ihop punkterna

"Clinic Software®.com är en heltäckande SaaS (Software as a Service) i molnbaserad form som skapats för att hjälpa företag och tidsbaserade företag av alla branscher och storlekar, t.ex. kliniker, spa och salonger, med verktyg som hjälper till att öka försäljningen, spara tid och organisera sig."

STIL DINA FRÅGOR