SÄKERHET

ClinicSoftware.com tar din integritet och datasäkerhet på största allvar. Registrerad enligt dataskyddslagen. Https-säkerhetscertifikat och krypterade alla anslutningar. Plus tvåfaktorsauth-app, SMS, samtal, Google Authenticator för att skydda och säkra.

All kommunikation med våra servrar är krypterad med SSL/TLS (Transport Layer Security) och datacentret ligger i Canary Wharf i London.
Vi följer de senaste branschstandarderna och riktlinjerna för att skydda våra kunders uppgifter mot obehörig åtkomst.

För ökad säkerhet erbjuder vi också möjligheten att använda tvåfaktorsautentisering,
Denna funktion används också av bankerna som kräver att du använder en separat enhet, en applikation på din telefon eller SMS-kodbekräftelse när du loggar in på ditt bankkonto.
När den är aktiverad kan någon som stjäl ditt lösenord inte få tillgång till programmet utan den andra autentiseringsmekanismen.

Vi implementerar tvåfaktorsautentisering med hjälp av:

 • TOTP (Time-based One-time Password Algorithm) med hjälp av programmet Google Authenticator på din telefon. Denna metod genererar en unik kod var 30:e sekund som du måste ange när du loggar in. Installationen är enkel, lägg till TOTP-autentiseringsmetoden i programmet och skanna sedan QR-koden med din mobil från Google Authenticator-appen. När installationen är klar kommer du varje gång du loggar in i programvaran att bli ombedd att ange den 6-siffriga koden som uppdateras var 30:e sekund från din telefon till vår programvara för att validera din inloggning. Den här metoden kräver ingen internetuppkoppling på telefonen.
 • Integrering av Duo Security (duo.com): Duo Security är världsledande inom lösningar för säker åtkomst och erbjuder en omfattande säkerhetslösning som gör det möjligt för användare att autentisera sig med:
  • Duo Push-notiser
  • Lösenkoder för Duo Mobile
  • Återuppringning via telefon
  • SMS-lösenkoder
  • U2F-token (t.ex. Yubico)
  • Maskinvarutoken

Du kan också ställa in begränsningar för operativsystem, diskkryptering, manipulerade enheter (t.ex. rotade Android-enheter eller jailbreakade iPhones/iPad), fingeravtrycksigenkänning med mera.

För tillgänglighet använder vi moln-VPS-servrar från vår leverantör med de högsta specifikationerna, om en virtuell server skulle drabbas av ett avbrott kommer dina data omedelbart att överföras till en levande maskin utan avbrott. Vi använder databasreplikation och säkerhetskopierar databaserna dagligen på en separat server.

VARFÖR ClinicSoftware.com?


 
 

Koppla ihop punkterna

"Clinic Software®.com är en heltäckande SaaS (Software as a Service) i molnbaserad form som skapats för att hjälpa företag och tidsbaserade företag av alla branscher och storlekar, t.ex. kliniker, spa och salonger, med verktyg som hjälper till att öka försäljningen, spara tid och organisera sig."

STIL DINA FRÅGOR