Låt oss skapa ett vackert partnerskap med stora belöningar tillsammans.

Partnerprogrammet Clinic Software® .com belönar dig med en rad fördelar som du kan anpassa till dina egna affärsmål.
Vi har skapat den för att göra dig ännu mer framgångsrik - oavsett hur stor din verksamhet är och vad Innovativ betyder för dig.

 

Attrahera nya kunder

Som partner till Clinic Software®.com kommer ditt företag att listas på vår varumärkesmärkta webbplats och vara synligt för tusentals potentiella nya kunder för ditt företag.

 

Hjälp dina kunder att få betalt

Genom att samarbeta med Clinic Software®.com kan dina kunder öka sin försäljning, spara tid och organisera sig från Storbritannien och utomlands.

BECOME A PARTNER
 

Varför samarbeta med oss?

Clinic Software ®.com har tilldelats utmärkelsen The Most Innovative Fully Comprehensive Software Solution for Clinics, Salons and Spas och ger hela företaget en 360-graders vy av dina kunder, möten och underlättar samarbete i hela organisationen, vilket hjälper dig att bygga starka kundrelationer för att driva och utveckla din verksamhet utan det krångel som är förknippat med traditionella leverantörer och med en allt-i-ett-lösning i molnet.

 

Öka din kundbas

Få fler nya leads och omvandla fler gratis testversioner till betalande kunder i Storbritannien och i hela världen med några få klick med hjälp av vårt automatiserade beställningssystem.

 

Minska antalet kunder

Behåll fler befintliga kunder genom att få dem att engagera sig mer i din produkt och samtidigt i vår produkt, vilket gör att kunden får mer värde för sina pengar.

 

Utveckla nya intäktsströmmar

Om du hänvisar kunder till oss kan du få provision på transaktionsavgifter för den första programvarulicensen och även återkommande månatliga provisioner.

 
 

Global räckvidd

Dina kunder kommer att kunna använda programvaran från vilket land som helst, var som helst och när som helst, utan att behöva göra något extra arbete eller slösa tid på ytterligare programvara.

 

Du är i gott sällskap när du använder våra partners och våra integrationer för att få ännu mer värde.

 

Fler branscher som kan samarbeta med ClinicSoftware.com:

Kliniker, salonger, spa, gym, klubbar, dans, instruktörer, medlemsklubbar, kedjor, franchisetagare, redovisning, företagsledning, fastigheter, bokningstjänster och mycket mer...

 

Vilken typ av partner är du?

 

Integrations partner

Gör det möjligt för dina kunder att få betalt från din programvara, du säljer licenserna och hanterar återförsäljarprogrammet.

 

Kommersiell partner

Hänvisa kunder till ClinicSoftware.com eller genomför gemensamma marknadsföringskampanjer med oss och dela intäkterna.

 

Partner för genomförande

Tillhandahålla tekniska tjänster för att integrera ClinicSoftware.com i kundernas system med hjälp av vårt API.

 
 

Starta ditt partnerskap idag och förändra världen

 

Om du tror att ditt företag kan dra nytta av att samarbeta med ClinicSoftware.com kan du kontakta oss - vi hjälper gärna till och ger dig mer information.

 
CONTACT SALES
 

Börja Utveckla Ditt Företag Idag

 

Måndag: 8:30 – 18:00
Tisdag: 8:30 – 18:00
Onsdag: 8:30 – 18:00
Torsdag: 8:30 – 18:00
Fredag: 8:30 – 18:00
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt

 

Vi är tillgängliga kl. 9:00 - 18:00 Måndag till Fredag.

 

Låt oss starta ett vackert partnerskap

 
JOIN THE PROGRAMME